2016-os újdonságok

2015.12.16 20:19

2016-os újdonságok

Akik régóta ismernek, tudják rólam, hogy minden évben töröm a fejem valami olyan újdonságon, különleges megoldáson, amit ami megkönnyíti, biztonságosabbá, hatékonyabbá, és gazdaságosabbá teszi, főzőinket.

Ebben az évben készültek először a modul rendszerű finomító tornyok. Nagy előnyük, hogy részegységenként is megvásárolhatók, tehát nem egyszerre terheli pénztárcánkat. Az idei év újítása volt a sok előkészület után végre megvalósult Pistorius tányérok. Ők is modul rendszerűek, és az üstmérethez megválasztható a darabszámuk. Azt kell csak eldönteni, hogy mire is fogjuk használni őket. Van aki “csak” alkohol koncentráció növelésre, és van aki (3-4 db) azért, mert pálinkáját egymenetben/egylépcsőben szeretné elkészíteni. Az idei év újítása volt az aromatényér/aromakosár gyártásának megkezdése is. Nagy megelégedéssel használják, akik egy kis pluszt (ízben, illatban,rézfelületben) szeretnének adni pálinkájukhoz. Hát kb ennyi fért az idei évbe.

 

Most viszont új év következik. Megint csak új, és hasznos dolgokkal szeretnélek megörvendeztetni. Nézzük milyen “eszement” eszközökkel szeretném jövőre segíteni munkátokat.

Folytatás: palinkafozoarak.hu/palinkafozo-kiegeszitoi/2016-os-ujdonsagok-ujitasok/