Beszélgessünk pálinkáról, pálinkafőzőkről.

Re:csipkebogyó

Miklós | 2014.11.28

Szia!

Csípje meg a fagy, hogy cukrosodjon, aztán mehet a cefrébe. Nincs szükség magozásra. 3-4% cukor jót tenne neki.

Üdv
Miklós

Re:Re:csipkebogyó

balázs | 2014.11.28

köszönöm szépen

Re:Re:Re:csipkebogyó

Miklós | 2014.11.29

Igazán nincs mit. Örülök, ha segíthettem.

b

stapika | 2014.11.23

A Főnök régen bolond volt.(akció)?

Re:b

Miklós | 2014.11.24

Ejh! De elkaptad a lényeget :-)

web oldal.

stapika | 2014.11.23

Szia .:-)
A jó az kevés,az oldaladhoz.

Üdvözlet!

Halmiki | 2014.11.21

Kedves látogató!

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, pálinkafőzővel, pálinkafőzéssel kapcsolatban, itt szívesen válaszolok minden kérdésedre. Nincs buta kérdés! Minden ami előrébb visz minket abban hogy finomabb pálinkát főzzünk, hasznos.
Üdvözlettel
Demendi Miklós

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Új hozzászólás hozzáadása